Najbolja kajgana koju ćete ikad probati: Gordon Ramsay otkrio je svoj recept

| Wine and dine |

Kako napraviti najbolju kajganu prema receptu Gordona Ramsay-a

Kajgana je jedno od najjednostavnijih recepata za napraviti. Ona se nalazi na meniju mnogih diljem svijeta poglavito za doručak. No iako je vrlo jednostavna za napraviti ipak nije tako lako napraviti kremastu kajganu koja će oduševiti mnoge.
Gordon Ramsay jedan je od najboljih chefova današnjice i zasigurno je jedan od najpoznatijih kuhara diljem svijeta. Poznat je po svojim odličnim receptima koje dijeli sa svojim obožavateljima kako preko malih ekrana tako i putem društvenih mreža.
Ovoga puta Gordon Ramsay podijelio je recept za vrlo kremastu kajganu koja će vas oduševiti, a mi vam ga otkrivamo u nastavku.

Kako napraviti najbolju kajganu prema receptu Gordona Ramsay-a

Recept za kremastu kajganu Gordona Ramsay-a
- 3 jaja
- pola žlice maslaca
- sol
- papar
- svježi vlasac
- pola žlice milerama
Na nezagrijanu tavu stavite razmućena jaja. Cijelo vrijeme miješajte s time da 30 sekundi miješate jaja dok su na vatri, a sljedećih 30 sekundi maknite jaja s vatre i miješajte. Kada se jaja malo zagriju u njih dodajte maslac. Ponavljajte proceduru s miješanjem. Kada se jaja malo zgrušaju dodajte mileram, ali i dalje miješajte. Tek na kraju posolite i popaprite kajganu te pospite vlasac.