Možete probati komad vjenčane torte Princa Williama i Kate za $6000

| Wine and dine |

Možete probati komad vjenčane torte Princa Williama i Kate za $6000
Torta Princa Williama i Kate Middleton iz 2011.

Da vas pitamo koje je vjenčanje desetljeća, sigurno biste se složili da je to ono Princa Williama i Kate Middleton 2011. godine, kada smo svi "zalijepljeni" za ekrane nestrpljivo gledali tko sve dolazi na svadbu, ali i čiju i kakvu će vjenčanicu Kate nositi pri izricanju sudbonosnog "da". Iako uvid u vjenčanje nije bio pretjerano velik, ono što znamo je sljedeće - torta je izgledala grandiozno i navodno je imala jednako savršen okus - a sada je možete i probati!

Naime, Gee Chuang, vlasnik Listia.com-a, u travnju će u prodaju staviti komad vjenčane torte kraljevskog para povodom njihove 4. godišnjice braka i rođenja drugoga djeteta. Ovaj komad voćne torte pakiran je u bijelo zlatnu metalnu kutiju te u papir protiv mašćenja, što je primio svaki gost na vjenčanju. Također, dolazi uz pozivnicu za vjenčanje.

Ovo je možda najskuplji komad torte koji je stavljen na aukciju u povijesti, a bit će održavan pod idealnom temperaturom sve do trenutka kada se ne proda. No smiješna je činjenica da će na aukciji svi koji sudjeluju dobiti komad takve torte i moći je probati bez trošenja velike količine novaca. Usprkos tome, vjerujemo da će se komad "kraljevske" torte odmah prodati.

Možete probati komad vjenčane torte Princa Williama i Kate za $6000
Komad torte Princa Williama i Kate Middleton