Mojo bar Zagreb u novom ruhu

| Wine and dine |

Mojo bar

 Mojo bar i konoba Buža mjesta koja ne smijete propustiti

 Zagreb je od danas bogatiji za stari/novi Mojo bar kojem se pridružila konoba Buža, kao nezaobilazna mjesta dobre dnevne vibre, noćnog provoda, ali i odlične ponude pića i hrane.

 Mojo bar je u svojih 6 godina postojanja postao kultno mjesto dobrih provoda svakodnevnim koncertnim i DJ nastupima. No, ulaskom u sedmu godinu trebalo je puno toga promijeniti pa se tako znatno interveniralo u prostoru – postavljen je novi šank, prostor je znatno osvijetljen, unesene su boje kako bi se postigao veseo i pozitivan duh kojeg novi Mojo namjerava širiti. Novost je i pozornica koja će svakog dana ugostiti eminentne glazbenike i DJ zvijezde. U ponudu pića uvedeni su i “signature“ kokteli koji će sigurno biti zanimljivi publici.

 Mojo baru od ove jeseni pridružila se i partnerska konoba Buža. Ideja o dalmatinskoj konobi rodila se u glavi Gorana Lovića, dalmatinskog ugostitelja iz Lokve Rogoznice čiji je beach bar "Morska vila" najljepši plažni objekt između Splita i Makarske. Prije tri godine, Goran je na zagrebačkim adventima doveo specijalitet Omiškoga kraja – poljički soparnik.
Specijalitet se toliko dopao Purgerima da se odluka o proširenju posla na Zagreb pokazala logičnom.

Mojo Bar
Mojo Bar - ponuda

 Pravi prostor za sebe Goran je našao u podrumu kraj Mojo bara. U njemu će pripremati hrvatske gastronomske specijalitete ali na moderan način. Ideja je predstaviti hrvatska jela s poznatih domaćih obiteljskih imanja. Pristup posluživanju i aranžiranju bit će revolucionaran.

 Mojo i Buža u jednom! Poželimo im sreću!