Kultni zagrebački Khala bar predstavlja novo ruho

| Wine and dine |

Khala bar, kultno mjesto druženja generacija Zagrepčana, nakon više od deset godina zasluženo postaje opet novi, konceptualno i arhitektonski, vrhunski osmišljen prostor.

Khala je smještena u samom centru Zagreba i godinama je omiljeno mjesto susreta i druženja. Sada svojim novim konceptom okreće novu stranicu uspješne povijesti.

Potpuno preuređen prostor postao je kompleksna, ali skladna i prozračna cjelina koja komunicira s okolišem. Cijeli interijer suvremenog je ozračja, a prostire se na više od 300m2, podijeljenih na zonu bara i zonu restorana. Središnjim dijelom bara dominira dugačak retro  pult dodatno naglašen brončanim ogledalima. Novi tematski restoran, a čiji su zidovi presvučeni s čak pet tisuća kružnih stakala koja reflektiraju skladan interijer stopljen s eksterijerom, novitet je koji će zasigurno oduševiti gurmane.

Nezaboravnu gastro ponudu jamči vrhunski jelovnik od biranih jela za koja će se koristiti domaće namirnice hrvatskih OPG-a. Khala restoran i bar zasigurno će privući goste i svojom bogatom ponudom hrvatskih vina koja će se kušati ovisno o godišnjem dobu, te drugim pićima od kojih su neka noviteti na hrvatskom tržištu. U baru će se održavati i različite tematske večeri, a za izvrsnu atmosferu pobrinut će se live nastupi glazbenih umjetnika te DJ-a. Khala radi svakim danom do 01.00 sat, a vikendom do 04.00 sata.

Interijer restorana Khala potpisuju arhitekti Christian Rendulić i Tvrtko Topić, a za interijer bara zaslužan je Goran Gračanin. Moderan prostor koji ostavlja bez daha, bogati zabavni program i vrhunska gastro ponuda pretvorit će preuređenu Khalu u novo neizbježno mjesto stvaranja vaših najljepših uspomena.