Kulinarska techno avantura

| Wine and dine |

Osijek postaje meka techno kulture i kulinarska prijestolnica

Nije tajna da je Osijek predvodnik s partijima underground elektronske glazbe u Hrvatskoj, i da se puno veći gradovi trebaju ugledati na istok Slavonije, što zbog uvijek svježih izbora lokacija održavanja partija, koji su mahom industrijska postrojenja, hangari aerodroma ili vojne utvrde izgrađene za vrijeme Habsburške monarhije, a što zbog renomiranih svjetskih DJa koji mahom sviraju u najboljim klubovima svijeta poput Berlinskih Berghaina i Tresora, pariškog Rexa, Londonskog Fabrika ili klubu Bassiani u Tbilissiu, koji u zadnje vrijeme uzima primat svjetske techno destinacije.

Osijek postaje meka techno kulture i kulinarska prijestolnica

Nakon iznimno uspješne prve sezone Traum partija koji organiziraju Insolate i njen partner Volster, poznati po svom neumornom promoviranju Hrvatske kao techno destinacije, došao je red i na drugu Traum sezonu koju u subotu 25.11. otvara berlinski duo Cassegrain koji su svojim hipnotizirajućim techno setovima protresli temelje najvažnijih klubova techno kulture. Dosadašnje Traum partije obilježili su DJi Tijana T, Francois X, DJ Rolando, DJ Deep, Etapp Kyle, Antigone, Paula Temple i brojni domaći gosti pa ne sumnjamo da će i ove godine na otvorenju sezone Cassegrain napraviti pravu glazbenu poslasticu. Uz berlinski duo Cassegrain na otvorenju sezone zasvirat će i osječkoj publici najdraža Insolate, Volster, za warm up je zadužen Sub Effect dok je za after party zadužen Kolek3k.

Osijek postaje meka techno kulture i kulinarska prijestolnica

Uz otvorenje nove Traum sezone, Sunčica Barišić, poznatija i kao Insolate bacila se i u kulinarsku avanturu i napravila Traum burger koji od ponedjeljka pa sve do kraja tjedna možete probati u Fabrique, grill and beer baru u centru Osijeka. Burger je, kako samo ime kaže i kako bi se to od techno burgera i očekivalo - crne boje, a glavni sastojci su karamelizirani bourbon luk i kozji sir, koji će vas napuniti energijom za cijelonoćno partijanje.