kofer. i Neka Jedu Kolače dostavljaju rođendanske pakete za one u izolaciji

| Wine and dine |

Proteklih je nekoliko tjedana cijela zemlja gotovo stala, razne manifestacije su otkazane, društvena događanja su utihnula, a međusobna druženja više nisu moguća kao prije, ali...što je s onima koji u ovom periodu karantene slave rođendan?

Da svoj dan u ovoj godini baš ne bi pamtili kao najtužniji do sada, pobrinula se ekipa iz kofer.-a u suradnji s Ivanom Čuljak i njezinim brendom Neka Jedu Kolače. Naime, oni su osmislili nekoliko različitih poklon paketa koje u kombinaciji s mini tortom dostavljaju na adrese slavljenika (ili onih koji se žele počastiti)!

Dvije se vrste tart-ova nude na izbor, Piña colada tart s ananasom i kokosom te već nam dobro poznati tart maline i ruže, koji je ovog adventa na Fuliranju zasjao na kućici BAZAAR, a sada dolazi u svom proljetnom izdanju, s kremom od bijele čokolade. Uz tortu, svoje ćete slavljenike moći razveseliti i jednim od šest kreativnih paketa koji kriju različite kombinacije gina, ruma ili vina uz pripadajuće im začine pa se tako u rođendanskoj kutiji mogu odabrati mini ili srednji Hendrick’s gin, Diplomatico rum, boca Piquentum Terana ili Piquentum Malvazije kao i Botanica kutija sa začinima ili rokovnik po želji.

Uz svaki poklon paket dolazi i fora čestitka koja će biti ispisana tekstom kojeg ste sami smislili i naveli pri samoj narudžbi! Suradnju koferovaca i Ivane pamtimo još od adventa kada su police kofer. dućana u Gundulićevoj ulici krasile limenke s keksićima brenda Nekajedukolače, dok su na ovu, rođendansku ideju, došli nedavno. Htjeli su, kako kažu, probati zajedničkim snagama ublažiti posljedice krize uzrokovane koronavirusom, ali ujedno i razveseliti sve one kojima je ova izoliranost možda najteže pala.

Cijene paketa kreću se od 230 do 450 kuna, a dostava je besplatna i odnosi se na područje grada Zagreba. Vjerujemo da ćete pronaći svoj omiljeni paket i nekome uljepšati dan kada ga već ne možete proslaviti skupa, a jedino na što morate paziti je da narudžbu kreirate barem tri dana prije rođendana, kako bi torta bila spremna na vrijeme. Sve ostale detalje pogledajte ovdje.