KitchenAid – partner za poželjeti

| Wine and dine |


KitchenAid

Kuhinjski aparati KitchenAid vodeće su ime u svijetu renomiranih kuhara i ljubitelja hrane – i to s razlogom. U stoljetnoj tradiciji, KitchenAid je pronašao svoje mjesto među gastronomima i entuzijastima kojima ručak nije samo dnevna obveza, a sada je dostupan i vama u ponudi Harvey Normana. Široka ponuda dostupnih aparata pobrinut će se da ništa ne bude prepušteno slučaju, a vi ćete imati više vremena za druženje i uživanje u vrhunskoj hrani punoj okusa.

Bilo da želite uštedjeti vrijeme ili osloboditi kreativnost i svoju kuhinju obogatiti na način na koji ste oduvijek željeli, KitchenAid aparati pravo su rješenje za Vas. Štapni mikseri, blenderi i kuhinjski roboti iz KitchenAid asortimana dio su svake moderne kuhinje i obitelji koja cijeni dobru hranu.

KitchenAid

Prednosti je mnogo. Klasičan i elegantan izgled dat će novi izgled Vašoj kuhinji i odlično se uklopiti u nju. Izaberite jednu od mnogih dostupnih boja i dajte svojoj kuhinji karakter kakav zaslužuje. Konstrukcija od punog metala daje KitchenAid aparatima sada već kultnu robusnost, ali i funkcionalnost -  kvalitetna izrada u ulozi je stabilnosti i sigurnosti korištenja. Obavljajte bilo koji od zadataka bez straha od pomicanja, prskanja i nereda u kuhinji. Kvaliteta materijala i izrade jamče Vam dugotrajnost proizvoda. KitchenAid proizvodi dugo će vam vremena praviti društvo u kuhinjskim avanturama, a vi ćete zauzvrat dobiti zahvalne i sretne poglede obitelji i prijatelja.

Dizajnirani u suradnji s profesionalnim kuharima i izrađeni prema njihovim potrebama, KitchenAid će uspješno obaviti svaki zadatak koji stavite pred njega. Sjeckanje, miksanje, miješanje, ukrašavanje – sve će biti gotovo u rekordnom roku i s minimalno Vašeg truda i vremena. Kuhinjski robot s nizom nastavaka idealan je za pripremanje domaće tjestenine, kobasica, sokova i svega što vam padne na pamet, a na Vama je da oslobodite svoju kreativnost, pokažete male tajne velikih majstora i učinite svoja jela jedinstvenim.

KitchenAid

Uz svaki kupljeni proizvod dolaze osnovni nastavci i posude koji će zadovoljiti i najzahtjevnije degustatore vaših malih umjetničkih djela, no KitchenAid svoju pravu snagu pokazuje u kombinaciji s velikim brojem nastavaka koje ćete pronaći u Harvey Normanu. Spiralizer za ukrašavanje hrane i juicer za spravljanje zdravih i prirodnih sokova samo su neki od nastavaka kojim ćete unijeti pravu malu revoluciju u svoju kuhinju predvođenu prirodnim, domaćim i, prije svega, zdravim sastojcima. 

KitchenAid

U Harvey Normanu očekuju vas i brojne pogodnosti vezane uz KitchenAid - uz kupnju robota, dobit ćete gratis veliku staklenu zdjelu vrijednosti 899 kuna.