KitchenAid i Harvey Norman – ujedinjeni u savršenosti

| Wine and dine |

KitchenAid kupite u Harvey Normanu
KitchenAid

Jedno od vodećih imena u opremanju doma, Harvey Norman udružio je snage s KitchenAidom, dugogodišnjim sinonimom za kvalitetu i vrhunski dizajn među kućanskim aparatima. U zajedničkoj misiji da Vaš dom bude funkcionalno i moderno uređen, Harvey Norman u svoju je ponudu uvrstio i vrhunske proizvode iz KitchenAid asortimana kako bi Vam uštedio vrijeme u pripremi vrhunskih jela i oslobodio vašu gastronomsku kreativnost.

Tijekom svoje stogodišnje tradicije, KitchenAid je postao vodeće ime kućanskih aparata u svijetu, zahvaljujući kvaliteti i dugotrajnosti svojih proizvoda, ali i superiornosti svojeg dizajna koji ga stavlja ispred svih ostalih proizvoda te vrste.

Dizajnirani u suradnji s profesionalnim kuharima, KitchenAid kuhinjski aparati zadovoljit će sve vaše potrebe u kuhinji. Vrlo širok asortiman aparata i dodataka probudit će gastronomskog entuzijasta u vama, na čemu će vam biti zahvalni svi ukućani. Kuhinjske obveze postat će najdraži dio vašeg dana, a kuhinja najdraži prostor u domu.

Raznolikost boja koja karakterizira KitchenAid aparate pobrinut će se da se svaki aparat savršeno uklopi u vašu kuhinju, a kvaliteta materijala i izrade zagarantirat će vam sigurnost i uštedu vremena. Uz bogatu ponudu KitchenAid kuhinjskih aparata ništa nije prepušteno slučaju, a vi ćete se svako jutro buditi uz miris ukusne kave i uživati u zajedničkim obiteljskim trenucima uz brzo pripremljena i ukusna jela.

KitchenAid kupite u Harvey Normanu
KitchenAid

Uz KitchenAid cafe aparat svako jutro budit će vas miris svježe kave. Kompaktan dizajn zahtijeva malo prostora, a jednostavnost uporabe ravna je pritisku na gumb. U rekordnom roku imat ćete šalicu vruće kave, a vi ćete biti spremni za novi radni dan.

KitchenAid ručni mikser idealan je za pripremu svih vrsti slastica. Njegova ergonomska ručka pobrinut će se za udobnost korištenja, a nered u kuhinji postat će prošlost, zahvaljujući funkciji SoftStart koja postepeno povećava brzinu miješanja, onemogućavajući prskanje. Veliki broj brzina omogućit će preciznu kontrolu gustoće koja vam je potrebna, a korištenje miksera olakšano je zaključavanjem kabla, zbog čega ćete moći pristupiti namirnicama bez muke. Mikser dolazi u paketu s inox turbo metlicom, žičanom pjenjačom, nastavkom za izradu pjenica, nastavcima za miješanje tijesta te pamučnom vrećicom za pohranu nastavaka.

KitchenAid kupite u Harvey Normanu
KitchenAid

Uštedite vrijeme KitchenAidovim multipraktikom za usitnjavanje i sjeckanje voća i povrća. Ostvarite svoje ideje točno onako kako ste ih zamislili uz pomoć revolucionarnog sustava ExactSlice i niz oštrica koje vam omogućuju precizno određivanje debljine rezanja. Da ništa ne bude prepušteno slučaju, tu su tri brzine – najmanja za mekanu hranu, veća za tvrdu hranu te pulsna brzina za intervalno sjeckanje. Proizvod se sastoji od dvije posude, jedne kapaciteta 3.1 L te druge, mini posude, kapaciteta 950 ml. Uz 3-u-1 široki otvor za ubacivanje namirnica te silikonskog ruba posude koji će osigurati uvijek urednu kuhinju, uživajte u višku vremena za zajedničke obiteljske trenutke uz ukusna jela.

KitchenAid kupite u Harvey Normanu
KitchenAid

Štapni mikseri iz KitchenAid asortimana još su jedan praktičan dodatak vašoj kuhinji čija će funkcionalnost zamijeniti brojne aparate u vašem domu. Napravite kašicu za dijete ili kolač za prijatelje u rekordnom vremenu. Trima zvonastim oštricama od nehrđajućeg čelika moći ćete usitnjavati i miješati čitav niz namirnica: od krumpira za ukusan pire, leda za osvježavajuće koktele, kuhanog mesa za umak od govedine, pa sve do krema za kolače. U paketu dolazi i pjenjača uz pomoć koje možete napraviti domaću majonezu ili čokoladni mousse, mjerni vrč zapremnine 1 L te dodatak za sjeckanje zapremnine 600 ml.

KitchenAid kupite u Harvey Normanu
KitchenAid
 

Za zahtjevnije kuhare i gastronomske entuzijaste u nastajanju, u Harvey Normanu pronaći ćete i kuhinjske robote s nizom nastavaka za izradu domaće tjestenine, kobasica i ostalih namirnica. Izgubite se u nizu mogućnosti koje vam nude KitchenAid kuhinjski aparati, uronite u mirisni svijet gastronomskih specijaliteta i pridružite se milijunima zadovoljnih korisnika KitchenAida. 

KitchenAid kupite u Harvey Normanu
KitchenAid