Kava u koju ćete se zaljubiti

| Wine and dine |

#CoffeeInACane

Ako uzmemo Daynea Levinrada za riječ, ova je kava najčešće objavljena kava na bu posljednjih nekoliko mjeseci na svijetu. Dayne je barista koji je skovao hešteg #coffeeinacone koji je podijeljen više od milijuna puta. Riječ je o poprilično impresivnoj brojci ako znamo da se ta kava u kornetu poslužuje samo u The Grind kafiću u Johannesburgu.

Zašto nije ovo pokušao već ranije? Levinrad kaže da je bilo potrebno puno upornosti kako bi kreirao savršen proizvod kojeg ima sada - toliko je savršen da ga je patentirao! Znao je da svi potrošači vole sladoled, kavu i čokoladu. Njegova odluka u početku da iskombinira sva ta tri sastojka bila je problematična jer je kornet uvijek bio pretanak za držanje kave.

"Kupili smo vlastiti stroj i sami počeli praviti vlastite kornete, koristeći različite vrste brašna, ali čokolada kako se ne bio odmah topila. Nismo mogli tolerirati nikakvo curenje", objasnio je Dayne.

Tehnika koja koja funkcionira uključuje obaganje korneta s četiri vrste čokolade koje omogućuju korisnicima deset minuta vremena prije nego se čokolada i vafl krenu topiti.