Kako napraviti zdravi sendvič zbog kojeg se nećete udebljati

| Wine and dine |

Zdrava verzija sendviča

Sendvič spada na listu zabranjenih jela kada smo na režimu ishrane pomoću kojeg želimo smršaviti. Iako je sendvič jedan od brzih i finih rješenja kada smo gladi i iako mnogi obožavaju jesti sendviče oni nisu najzdravija opcija. Bliži se ljeto i mnogi se pokušavaju zdravo hraniti i izbjegavaju visoko kalorične namirnice i jela koja nisu pogodna za mršavljenje. Mi smo otkrili jako finu, zdravu i niskokaloričnu verziju sendviča u kojoj možete uživati bez grižnje savjesti.
Ljeto nam se bliži i zaista je krajnje vrijeme kako bismo pripremili svoje tijelo za kupaće kostime i plažu. No to može biti vrlo teško, ako volite uživati u finim jelima, kao što to mi volimo. Jedna od delicija s kojim se svi vole počastiti jest ukusan sendvič. No iako jest fin, sendvič, odnosno kruh, poglavito bijeli kruh, u kombinaciji sa suhomesnatim proizvodima i majonezom može biti vrlo kaloričan.

Zdrava verzija sendviča

Surfajući bespućima interneta otkrili smo zdravu odnosno nisko kaloričnu verziju sendviča. Sendvič, koji je postao viralan na TikToku spravljen je od paprike. Paprika je u ovom sendviču zamjena za kruh dok sendvič možete puniti s čim god poželite. Za još zdraviju verziju sendviča majonezu zamijenite senfom, a pršut to jest kulen možete zamijeniti purećom šunkom.
Ako niste ljubitelj paprike, zdravu verziju sendviča možete napraviti i s listovima salate ili kolutima rajčice.