Kada se jednom zarazite cool dućanom Foodness - nema povratka

| Wine and dine |

Kada se jednom zarazite cool dućanom Foodness - nema povratka

Jeste li već čuli za Foodness? Niste?? Apsolutno ne znate što propuštate! Zagreb je već pola godine bogatiji za jedno od najcool mjesta u gradu, i to s vrlo posebnom ponudom koja nije dostupna nigdje u Hrvatskoj! Naime, Ulica Tome i Petra Erdödyja krije Foodness, mali dućan s neodoljivom hranom, po prvi put dostupnoj u Zagrebu.

Foodness su otvorila braća koja su proputovala svijet i odlučila Zagrepčanima omogućiti da probaju okuse iz različitih krajeva svijeta, ali i one o kojima su čuli, čitali negdje na Internetu ili ih gledali u filmovima. U ponudi se nalaze čipsevi, čokolade, bomboni, žvakaće gume te bezalkoholna i alkoholna pića. Samo neka od imena u ponudi su Hershey's, Lays, Doritos, Dr. Pepper, Reese's... Moći ćete probati i M&M's bombone s okusom rođendanske torte ili mentola, Lays čips od kebaba, Fantu od grožđa, Coca Colu od vanilije, Pop Tartse, čips od piva i još puno toga.

Kada se jednom zarazite cool dućanom Foodness - nema povratka
Foodness

Od svog otvorenja, Foodness samo širi svoju bogatu ponudu, no i dalje u ponudi dominiraju američki proizvodi, koji se čine i najpopularnijima. Ponuda se nadopunjuje svakoga mjeseca, a uskoro bi na policama trebali osvanuti i ledeni čajevi, umaci, proizvodi za pravljenje kolača brendova poput Oreo i raznovrsniji okusi već postojeće ponude. No nemojte tugovati ako ovo čitate, a niste iz Zagreba; Uskoro ćete moći naručiti hranu i iz svih dijelova Hrvatske, jer otvaraju svoj online shop. Cjenovni rang proizvoda je od oko 5.50 kuna za sokove, 10-ak kuna za čokolade i bombone, 20-ak za čipseve te najviše do 50-ak kuna za gotove proizvode za kolače ili proizvode za kuhanje - morate računati da su cijene više nego u državama gdje ste ih mogli originalno probali jer se ipak moraju dostaviti u Hrvatsku.

Ako još uvijek niste posjetili Foodness, sada imate razlog više za prošetati se do njega, a to možete učiniti svakim danom osim nedjelje u periodu od 10 do 20 sati. Volite li grickalice i gazirane sokove, ovo mjesto će vas oduševiti neobičnim okusima i sigurni smo da ćete kući poći barem s jednim artiklom. Naša preporuka? Doritos čips kao najbolja kukuruzna "tortilja" koju smo probali, zeleni Mtn Dew, vrlo osvježavajuće gazirano piće od đumbira, neobični Wonka Nerds bombončići za ljubitelje tvrdih i kiselih okusa te možda najfinija bijela čokolada s keksićima ikada - Hershey's Cookies and Cream.

Kada se jednom zarazite cool dućanom Foodness - nema povratka
Foodness