Jeste li već probali novi Plazma Cheesecake sladoled – čini nam se kako će nam to biti omiljeni sladoled ovog ljeta

| Wine and dine |

Ledo ima novi okus sladoleda

Sladoled nam je omiljena ljetna slastica. Sladak, a osvježavajući – to je sve što nam je potrebno za vrijeme visokih ljetnih temperatura.
Ledo nas svakoga ljeta oduševi s novim okusima sladoleda. Tako je to i ove godine. Prvi novi okus Ledo sladoleda koji možete pronaći u škrinjama je King Supreme s okusom karamele o kojemu smo više pisali ovdje.
No Ledo nas je odlučio razveseliti još jednim novim okusom sladoleda za nadolazeće ljeto. „Zavirite u svijet fantastičnih kombinacija okusa uz novitet iz Ledove radionice − Plazma Cheesecake, sladoledni štapić koji spaja poznati okus keksa Plazma i popularni format cheesecakea s višnjom. Za sve ljubitelje Plazme, ovaj sladoled u obliku štapića predstavlja uzbudljivu novost. Svaki zalogaj nudi bogat okus cheesecakea s višnjom, obogaćen mljevenim Plazma keksom, dok preljev od bijele čokolade s posipom od komadića višnje dodaje teksturni kontrast koji privlači ljubitelje keksa. Plazma Cheesecake štapić nije samo desert nego i posebno zadovoljstvo za sve koji traže nešto drugačije od uobičajenih sladoleda. Bilo da želite nešto posebno za sebe ili nečim takvim želite počastiti druge, ovaj sladoled je izvrsna opcija. Uz postojeće Plazma proizvode, poput sendviča i korneta, Plazma Cheesecake štapić pruža vam još jednu opciju izbora za uživanje. Bez obzira na situaciju, u asortimanu Leda možete pronaći idealan proizvod za svaku priliku. Ne propustite priliku da doživite ovu novu, uzbuđujuću varijantu Plazme“!