Ice Ice Baby: U Boogie Lab je stigao najcool sladoled kojeg smo ikada vidjeli

| Wine and dine |

Morate probati sladoled iz Boogie Lab-a!

Vjerujemo kako vam je, baš kao i nama, omiljena ljetna slastica upravo sladoled. U sladoledu bismo mogli uživati u neograničenim količinama. Kremasta osvježavajuća struktura sladoleda je sve što nam za vrijeme ljetnih vrućina. Sukladno tome otkrivamo vam vijest koja će vas sigurno razveseliti. U omiljeno zagrebačko mjesto stigao je i sladoled o kojem ovih dana svi pričaju. Radi se o Ice Ice Baby sladoledu precool izgleda i još boljeg okusa koji je rezultat suradnje Boogie Lab-a i chefa Dina Galvagnoa. U Boggie Labu možete pronaći pet različitih kombinacija sladoleda: gianduja – lješnjak, pistacchio s limunom, granita od badema s espressom, malina i marelica na štapiću te Gentelmans Popsicle.

Morate probati sladoled iz Boogie Lab-a!

Ono što je posebno kod Ice Ice Baby sladoleda je što su homemade te što su sastojci od kojih se radi sladoled u potpunosti prirodni. Sladoled se dobiva na način da ga se smrzava tekućim dušikom jer tako se dobije najbrže smrzavanje. To je materijal koji je na minus 260 Celzijevih stupnjeva, a priprema samih sladoleda baš zbog tekućeg dušika izgleda vrlo zanimljivo.
Provodite li ovo ljeto na vrućem zagrebačkom asfaltu sladoled u Bogiee Lbu jednostavno morate probati jer razočarati se nećete.