H&M uskoro otvara kafiće posvuda?

| Wine and dine |

Stockholm je dobio novo nezaobilazno mjesto, a ako imate u planu posjetiti ovaj grad, znate gdje popiti kavu i pojesti brzi obrok. H&M kafić pravo je iznenađene.

Sve žene, a i muškarci, znaju koliko iscrpljujuć odlazak u kupovinu može biti. Svima nam uvijek dobro dođe kratka (ili malo duža) pauza u kafiću između posjeta trgovinama. Odložimo vrećice, skinemo jaknu, sjednemo i krenemo pijuckati šalicu našeg omiljenog napitka dok se sami sa sobom dogovaramo da li su nam uistinu potrebne one cipele iz sedme trgovine koju smo posjetili.

Kako bi posjet kafiću i krati odmor bio još jednostavniji, švedski modni gigant H&M došao je na ideju da ugradi kafić u dizajn svojih novih Arket trgovina. Ali sada je naš najdraži Šveđanin otišao korak dalje te otvorio samostalan kafić/restoran pod nazivom It's Pleat. Ne samo da je unutrašnjost nevjerojatna (tipična za skandinavski dizajn), već je i jelovnik poziva na kratku shopping pauzu. It's Pleat nudi ukusne salate, voće, svježe cijeđene sokove i naravno najnovije trenove u super hrani poput zlatnog mlijeka s kurkumom. Sve što možemo reći je wow!

Za sada H&M kafić postoji samo u Stockholmu i to na drugom katu H&M-ove trgovine (Drottninggatanu 55, za sve koji idu u Stockholm) u samom centru grada.
Gledajući slike na Instagramu i mi smo poželjni da H&M otvori jedno ovakvo mjesto i kod nas. Božić je pred vratima, a sada i vi znate što smo poželjeli od Djeda Božićnjaka.