Green Grass - zeleno utočište koje će oduševiti ljubitelje kave

| Wine and dine |

 Zelena oaza usred industrijskog djela grada? Zvuči savršeno! Upravo to predstavlja novootvoreni caffe bar "Green Grass", koji se smjestio na istočnom djelu Zagreba, na samom rubu poslovne zone Žitnjak i kvarta Volovčica, na adresi Kolarova 5.

Vođen idejom da u njega dođu svi gosti željni opuštanja prije, u stanci ili nakon napornog radnog dana, prostor, odiše prirodnim elementima, a postao je i pravo zeleno utočište za sve ljubitelje najpopularnijeg toplog napitka na svijetu - kave kojoj se ovdje pridaje velika pažnja.

Uz čak četiri različita blenda vrhunske talijanske Kimbo kave, među kojima je i ona Bio te smirujući ambijent, Green Grass zadovoljit će i one najzahtjevnije goste. Dobra je vijest i kako prostor ima odvojeni pušački i nepušački dio pa će svi protivnici dima, utočište pronaći na prvom katu, (koji je i "child friendly" zona, za sve parove s djecom). 

Dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena, doista nema ljepšeg osjećaja nego popiti omiljenu kavu na suncu, a pogađate, i s terase puca pogled na prirodno zelenilo i mir. Uz kombinaciju besplatnih novina i ukusnog tosta iz ponude, vjerujemo kako ćete dan započeti ili završiti baš onako kako zaslužujete - dobre volje.