Gastro čarolija "Kroštula" poklanja Zagrepčanima vrhunske delicije

| Wine and dine |

pekarnica Kroštula

Kroštula poziva ljubitelje gastro delicija da zajedno proslave prvih 100 dana u Zagrebu!

Omiljena gastro oaza brojnih Zagrepčana, nesvakidašnja pekarnica Kroštula s Cvjetnog trga, prvih 100 dana u Zagrebu proslavit će ove subote, 11. lipnja u vremenu od 11 do 13 sati besplatnom degustacijom vrhunskih specijaliteta koji ovu gastro priču razlikuju od mnogih drugih.

pekarnica Kroštula

«Pozivamo sve da nam se pridruže i isprobaju neke od naših specijaliteta. Iznenadite svoje najmilije besplatnim delicijama koje smo za vas pripremili ove subote!», pozvao je Zagrepčane Karlo Vulin, kreativni direktor Kroštule.

pekarnica Kroštula

Isprobajte ove subote besplatni radnički kruh, kroasane izrađene isključivo s maslacem bez margarina uz namaz po želji poput domaćeg džema ili Nutelle. Tu su za vas i kroštulini sendviči od kvalitetnih sirovina poput drniškog pršuta, domaće divljači ili talijanske mortadele, dok vegeterijanci mogu uživati u sendviču od tune ili avokada te bezglutenskim sendvičima. Nezaobilazan je i Kroštulin kruh pripravljen od najjednostavnijih sirovina od kojih se kruh radi, bez upotrebe aditiva, od kojih se neki rade i po dva dana kako bi polaganom fermentacijom dobili najbolji mogući okus i kvalitetu.

pekarnica Kroštula