Firencu dodatno krasi novi restoran kojeg morate vidjeti

| Wine and dine |

La Ménagère

Jedan pogled na La Ménagère, novi restoran u srcu Firence, dovoljan je da shvatite da ovdje povijest vreba iza svakog ugla. Slavna tržnica La Ménagère s kraja 19. stoljeća prepuna posuđa i ostale robe za dom, sada je pretvorena u restoran s područjima za cvijeće, mirisima i kućnim dodacima koji su izloženi kao u vlastitom domu.

La Ménagère

Dizajniran od strane arhitektonskog i dizajnerskog biroa q-BIC te ispunjen Karman osvjetljenjem, interijer La Ménagèrea je podijeljen na deset različitih mjesta - od opuštenog kafića ukrašen vintage namještajem za uživanje uz kolače i kavu do glamuroznog bara koji nudi eksperimentalne koktele. Ukrašeni lampioni od stakloplastike i betonska svjetla koja poput privjeska vise s originalnih svodova, glavno su žarište cjelokupnog prostora.

La Ménagère

Sam restoran preuzeo je isti tim koji stoji iza La Prova del Nove restorana (drugi firentinski fantastičan restoran), a njime upravlja institut za ugostiteljstvo i prasku Saffi. La Ménagère poslužuje finu talijansku hranu s poštovanjem prema sasojcima i tradciji.

La Ménagère
La Ménagère