Dostava visoke gastronomije u doba korone

| Wine and dine |

MM Kantina - dostava doma premium namirnica

 VISOKA GASTRONOMIJA U DOBA KORONE

Nema razloga da i u doba korone ne uživamo u premium namirnicama i to kod kuće. MM Kantina se prilagodila novonastaloj situaciji te kreće s besplatnom dostavom na području Zagreba.

Iako je MM Kantina, kao i mnogi drugi hrvatski restorani, primorana trenutačno zatvoriti svoja vrata zbog epidemiološke situacije s koronavirusom, tim restorana i sestrinske tvrtke Selekcija MM je organizirao besplatnu dostavu premium namirnica u Zagrebu.

Imajući na umu preporučeni smanjeni socijalni kontakt, vrijeme koje provodimo s obitelji i bližnjima neka bude oko stola, uživajući u delicijama koje smo sami pripremili.

Možemo izabrati svježu ribu koju spretni chefovi filetiraju u MM Kantini, Jakobove kapice, vrhunske gotove riblje proizvoda ili se počastite kavijarom.
Steakovi se režu, vakumiraju i pakiraju po narudžbi kupca, a ako je potrebno chefovi MM Kantine će Vam dati i savjet oko pripreme.

Svi proizvođači, uzgajivači i farmeri su pažljivo odabrani i dugogodišnji partneri te prijatelji tvrtke Selekcija MM.

Ponuda suhomesnatih delikatesa sastoji se od najfinijih talijanskih i španjolskih proizvoda, a nude i domaću terinu od foie gras koju pripremaju po pravoj francuskoj recepturi. Tu su i najfiniji talijanski i francuski sirevi koje donose u domove kupaca u najboljoj formi i poslužene s pikantnim bademima iz Valencije.

Iako se putovanja ne preporučuju, putujte Hrvatskom i Francuskom čašom, uz vinsku kartu po super povoljnim cijenama.

Naručiti proizvode možete na mail: info@kantina-mm.hr radnim danom do 12h, a dostavu vrše na području grada Zagreba radnim danom od 16-19h, isključivo po dostavi potvrde o uplati.

MM Kantina - dostava doma premium namirnica
MM Kantina - dostava doma premium namirnica