Donosimo vam recept za viralni tacos s fetom i jajima

| Wine and dine |

Tacos s fetom i jajvima novi je viralni recept na TikTok-u

Na TikTok-u vrlo često naiđemo na videe kuhanja i recepata koje i sami vrlo često pripremamo. TikTok nam je vječni izvor inspiracije posebice za prehranu.

Tacos s fetom i jajvima novi je viralni recept na TikTok-u

Nerijetko recepti postanu vrlo popularni na TikTok-u što je slučaj i s najnovijim receptom koji je postao apsolutni hit na ovoj društvenoj mreži.

Tacos s fetom i jajvima novi je viralni recept na TikTok-u

Naime riječ je o tacosu s fetom i jajima koji se priprema vrlo brzo i jednostavno. Sve što vam je potrebno jest jedan tacos, jedno jaje, malo feta sira, ¼ avokada, malo rikole te začini. Sve što trebate napraviti jest da na maslinovom ulju popržite malo feta sira tako što ćete ga rasporediti u krug kako bi unutar kruga stalo jaje. Kada se feta sir rastopi u sredinu dodajte jaje te ga malo posolite i popaprite. Jaje ispecite tako da žumanjak ostane u tekućem stanju. Avokado izgnječite i začinite sa začinima po želji. Tacos malo prepecite kako bi bio hrskav, namažite avokado na njega te stavite rikolu, a na nju fetu i jaje te vam samo preostaje uživati. Ovdje pogledajte video kako napraviti viralni tacos.