Chevap House: možete li u Splitu zaista pojesti najbolje čevape na Balkanu

| Wine and dine |

Jesu li ovo najbolji čevapi na Balkanu?

Čevapi su većini balkanaca omiljeni comfort food. Nema ništa finije od dobrih čevapa u lepinji s malo kajmaka i luka sa strane. Vječna rasprava je: gdje možete pojesti najbolje čevape na Balkanu? Svatko hvali svoje čevape no ovih dana na više smo mjesta čuli kako, ne biste vjerovali, najbolje čevape možete pojesti u Splitu u Chevap House-u  by Duje Pisac.

Jesu li ovo najbolji čevapi na Balkanu?

Čevapi u Chevap House-u napravljeni su od junetine koja je odležana 21 dan što ih i čini toliko dobrima. Somun koji dobijete uz čevape uvozi se iz Vakufa. Somun nije previše kruhast, ali nije ni suh jer je natopljen sokom i masnoćom koja dolazi iz čevapa. Uz čevape dobit ćete i kajmak s Vlašića te ajvar iz Makedonije. Na luk ne smijemo zaboraviti jer ovdje je i luk odličan. Luk je odležan u vodi stoga nije ljut već sladak.

Jesu li ovo najbolji čevapi na Balkanu?

Želite li pojesti dobre čevape svakako svratite u Chevap House-u  by Duje Pisac no raspravu o tome jesu li najbolji na Balkanu treba zanemariti jer ipak je to stvar ukusa.