Čevapi su većini balkanaca omiljeni comfort food. Nema ništa finije od dobrih čevapa u lepinji s malo kajmaka i luka sa strane. Vječna rasprava je: gdje možete pojesti najbolje čevape na Balkanu? Svatko hvali svoje čevape no ovih dana na više smo mjesta čuli kako, ne biste vjerovali, najbolje čevape možete pojesti u Splitu u Chevap House-u by Duje Pisac.
Čevapi u Chevap House-u napravljeni su od junetine koja je odležana 21 dan što ih i čini toliko dobrima. Somun koji dobijete uz čevape uvozi se iz Vakufa. Somun nije previše kruhast, ali nije ni suh jer je natopljen sokom i masnoćom koja dolazi iz čevapa. Uz čevape dobit ćete i kajmak s Vlašića te ajvar iz Makedonije. Na luk ne smijemo zaboraviti jer ovdje je i luk odličan. Luk je odležan u vodi stoga nije ljut već sladak.
Želite li pojesti dobre čevape svakako svratite u Chevap House-u by Duje Pisac no raspravu o tome jesu li najbolji na Balkanu treba zanemariti jer ipak je to stvar ukusa.