Blagdanske delicije hrvatskog juga u zagrebačke domove donosi Bota Šare

| Wine and dine |

Bota Šare
Bota Šare, kamenice

Iako nam je jug Hrvatske ovih dana sve dalje i dalje, delicije Dalmacije u naše domove donosi popularni zagrebački restoran Bota Šare. Bakalar na razne načine, svježa riblja jela ili pak sushi u zimskom izdanju zasigurno će razveseliti mnoge u doba blagdana koji su pred nama. Tu su i kamenice kao jedna od najmističnijih i najpoznatijih svjetskih delicija, a svoj dom našle su i u malostonskom zaljevu od kuda potječe obitelj Šare. One će u kombinaciji s pjenušavim vinima ovim blagdanima dati posebnu čar.

Bota Šare
Bota Šare, sushi

Na radost brojnih Zagrepčana, restoran Bota Šare danima pred nama dostavlja svježe dalmatinske delicije pripremljene prema tradicionalnim receptima. Riba ulovljena brodovima obitelji Šare izravno će se dostavljati u zagrebački restoran koji će uz najstrože higijenske mjere pripremati delicije koje volimo.

Bota Šare

Jela i servis dostave pripremaju se prema epidemiološkim preporukama. Brojni dalmatinski riblji i mesni specijaliteti već za kratko vrijeme mogu biti u našem domu. Predjela poput salate od hobotnice, brojne delicije od ulovljene divlje ribe, sushi, mesna jela kao i dnevne marende, po kojima je zagrebačka Bota poznata, dostupni su svakog dana za dostavu. Mediteranska prehrana itekako je preporuka nutricionista i u ovo vrijeme, a vjerujemo kako će nas okus Jadrana na blagdanskom stolu sigurno razveseliti. Kontakt za dostave: 01/231 6745 ili 091/175 4485.

Bota Šare
Bota Šare