5 Instagram profila uz koje ćete se hraniti zdravo i ukusno

| Wine and dine |

Instagram / @thedelicious

Donosimo vam 5 zanimljivih Instagram profila s kojima nikada više neće razmišljati o time što kuhati za doručak, ručak ili kako bi iznenadili svoje goste.

Osim lijepih slika na profilima koje vam donosimo pronaći ćete i detaljne recepte.

@livegreenhealthy

Djevojka po imenu Jenny Lei živi u New Yorku i vodi Instagram profil o zdravoj hrani gdje i skuplja recepte s cijelog Interneta. Jenny je čak izdala elektronsku knjigu Detox čiji je moto "Ne jedite manje, jedite bolje". Na ovom profilu možete pronaći recepte za hranjive salate iz filmova, sve vrsta tjestenina, sendviče za doručak i pizze za velika društva.

@thedelicious

Instagram i blog s lijepim imenom The delicious life vodi Sarah Jay Gim, koja vas poziva da lijepo jedete svaki dan. Njezin Instagram nije samo zbirka recepata - to su kompozicije s najboljim tradicijama nizozemskog života. Ako planirate iznenaditi svoje društvo u bliskoj budućnosti, svakako provjerite Sarin profil jer ćete pronaći mnoge recepte.

@nutritionstripped


Stručnjakinja za nutricionizam i dijete, McKeel Hill, vodi blog na kojem dijeli svoju filozofiju zdrave prehrane s receptima za ukusne zalogaje i korisne slastice, kao što su kokosovi bomboni i palačinke od borovnica.

@iquitsugar

Blog Sarah Wilson poziva na odustajanje od šećera i pridruživanje 8-tjednom programu prehrane. O svim novitetima djevojka govori na svom Instagram profilu, gdje ćete pronaći recepte za korisna peciva s cimetom ili grčku pitu.

@sproutedkitchen

Par, Hugh i Sarah Forte, vode blog s receptima u kojima se uglavnom koriste sezonskim poljoprivrednim proizvodima. Par ima dvoje djece - glavni znalci majčinih užitaka u kuhinji. Stranica sadrži detaljne upute, posebnu pažnju posvećuje doručku za koji ćete pronaći mnoštvo zanimljivih recepata. Bila to domaća granola ili zalogajčići kao iz filmova. 2012. godine, obitelj Forte čak je izdala kuharicu koja sadrži vegetarijanske recepte.