Last minute: 3 ideje za brzinski riblji ručak ili večeru koji su idealni za Badnjak

| Wine and dine |

Brzo i fino: pijedlozi za Badnji obrok

Badnjak, odnosno dan prije Božića, po pravilu se ne jede meso. Post se odvija cijeloga dana stoga je Badnjak rezerviran za riblje specijalitete.
Nažalost mnogi rade za Badnjak te se unatoč tome žele i dobro provesti, a s druge strane žele i ukusan Badnji ručak odnosno večeru.
No ako ste jako zaposleni za badnjak onda vam je vrlo bitno da vaš obrok na Badnja bude brzo spremljen i zato vam mi u nastavku donosimo tri ideje za brzinski Badnji obrok.

Brzo i fino: pijedlozi za Badnji obrok

1. Pečeni oslić s krumpirima
Krumpir, oslić, maslinovo ulje i češnjak su dobitna kombinacija.
2. Tjestenina s kozicama
Tjestenina s kozicama na bazi vrhnja vrlo je brzo gotova, a s njom ne možete fulati jer je svi vole.
3. Tuna stake s lešo povrćem
Tuna stake vrlo je brzo pečen, a ako nemate vremena za odlazak na tržnicu i kupovinu svježeg povrća tu je uvijek smrznuto povrće koje je jednako ukusno.