| Wine and dine |
ReUnion restoran hotela Canopy by Hilton sljubljuje vrhunsku hranu i pivo
ReUnion restoran hotela Canopy by Hilton je na zagrebačkoj gastronomskoj sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina, craft piva i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica.
| Wine and dine |
Le Bistro hotela Esplanade predstavio proljetni meni chefice Ane Grgić
Novi kreativni à la carte jelovnik Le Bistroa predstavlja najbolje od lokalnih proizvođača s naglaskom na održivost u uzgoju Lokalne namirnice pripremljene s dozom pariškog štiha poput dimljene šunke autohtone slavonske crne svinje, romanovske janjetine iz Gorskog kotara, ličkog krumpira, domaćih rezanaca s istarskim crnim proljetnim tartufima, ručno rađenih raviola i jadranskih škampa lovljenih vršom iz podvelebitskog kanala, samo su neka od jela predstavljena u legendarnom La Bistrou zagrebačkog hotela Esplanade, a u proljetnom ozračju uz miris zumbula i DJ glazbu, u utorak je uzvanicima predstavljen novi à la carte jelovnik.