Svijeće s mirisom pjenušca idealne su za blagdane

| Interior |

Voluspa Sparkling Cuvee svijeće

Za pravi blagdanski ugođaj potrebni su vam Voluspa mirisni proizvodi

Hladniji dani su kao stvoreni za boravak u toplom domu, a dok se opuštamo u vlastitom miru daleko od gužve u ovom blagdanskom periodu godine i s najdražim ljudima, tražimo različite načine kako bismo stvorili topli ugođaj i proslavili završetak godine. Predstavljamo vam novu Voluspa Sparkling Cuvée liniju – aperitiv za vaša osjetila u svakoj prilici koja se ne zaboravlja. Ako ste pravi domaćin i uživate u kreiranju ugođaja u domu, u ovoj liniji ćete pronaći mirisne svijeće i štapiće s kojima će u tren oka vaš dom postati prava mirisna i dekorativna oaza. Radi se o liniji koja je idealna za proslave i slavlje u svim oblicima, a pogotovo ususret Božićnim danima i proslavi Nove godine kada su naši dani ispunjeni raznim okupljanjima.

Voluspa Sparkling Cuvee svijeće

Uz Voluspa Sparkling Cuvée vaša osjetila će biti uljepšana s mješavinom predivnih kompleksnih aroma prpošnih voćnih tonova kao što su sočni sok grejpa, pomelo i crveni ribiz. Također, mjehurići iz pjenušca srce su Sparkling Cuvée linije, pogotovo kada se susretnu s mirisima nektarine i latica bugarske ruže. Baršunasti, nježni finiš drvenaste note hrasta savršeno zaokružuje kompoziciju mirisnih aroma.

Ako ste na tren pomislili kako je ova mirisna kompozicija sve što vam treba ovih dana, u nastavku vam donosimo naše favorite iz Voluspa Sparkling Cuvée linije s kojima će vaš dom postati prava party mirisna oaza.

Voluspa Sparkling Cuvee svijeće

VOLUSPA Sparkling Cuvée Large Jar Candle Mirisna svijeća; 510 g - 359,00 kn/47,65 € veća je mirisna svijeća koja pruža ugodan osjećaj u ambijentu, a za ljubitelje manjih svijeća predlažemo VOLUSPA Sparkling Cuvée 3 Wick Tin Candle Mirisna svijeća; 340 g - 269,00 kn/35,70 €. Ako pak više preferirate mirisne štapiće koji se vrlo lako uklapaju u svaki dom, tu su VOLUSPA Sparkling Cuvée Reed Diffuser Mirisni štapići; 100 ml – 269,00 kn / 35,70 €.

Ponudu Voluspa proizvoda možete pronaći ekskluzivno u odabranim Douglas parfumerijama i na www.douglas.hr .