Renomirana talijanska dizajnerska imena od sada su na jednom mjestu

| Interior |

Enza home
Nakon što je prije nešto više od dvije godine došao na domaće tržište otvorivši impresivan showroom na gotovo dvije tisuće kvadrata u zagrebačkom Family Mallu i upisao se na listu omiljenih destinacija kad je o uređenju doma riječ, Enza home pomiče ljestvicu svojom drugom trgovinom i novim konceptom - Enza home designer storeom u kojem se nalaze isključivo proizvodi iz najviše kategorije, iznimne kvalitete izrade s potpisom dizajnerskih virtuoza.
Enza home

U središtu Zagreba, u Tkalčićevoj ulici, u Academia centru, na nešto više od 500 metera kvadratnih u otmjenom, suvremenom i pomno uređenom showroomu od sada je dostupan namještaj renomiranih talijanskih dizajnera, na čelu s Mauriziom Manzonijem, arhitektom i produkt dizajnerom iza kojeg stoje brojne internacionalne nagrade za dizajn, ali i suradnje s najprestižnijim brendovima u svijetu namještaja. Stoga i ne čudi da ga nazivaju kraljem talijanskih sofi. Kako sam ističe, njegov je cilj donijeti nova inovativna rješenja razmatrajući suvremeni život na smislen način.

Enza home

Upravo to odlikuje Visions kolekciju uz korištenje najluksuznijih materijala poput prirodnog mramora, lakiranog MDF-a, najfinije talijanske keramike, mjedi, hibridnih punjenja, raskošnih tkanina,…Unatoč zahtjevnoj izradi i raskošnim materijalima i detaljima, Enza home vodi računa o svom kupcu i omjeru cijene i kvalitete i ponosno stoji iza rečenice: Luksuz nikad nije bio dostupniji”.

Enza home

Kolekcija je predstavljena na otmjenom subotnjem brunchu uz pripadnike struke, dizajnere interijera i arhitekte, ljubitelje vrhunskog dizajna, ali i poznata lica. Dio kolekcije, kao i atmosfere možete vidjeti u galeriji i na službenom IG profilu Enza home Croatia.

Enza home

Enza home je konceptni brand za stvaranje novih stilova života. Oblikuje način života svojim proizvodima, od blagovaonica preko namještaja za spavaće sobe i dnevne boravke do vrhunskih madraca, tekstila, tepiha i rasvjete  te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u svaki prostor. Povodom otvorenja novog Enza home designer storea svoje kupce časti popustom od 25 posto na cijeli asortiman.

Enza home
Enza home
Enza home
Enza home
Enza home