Stigla nam je IKEA božićna kolekcija

| Interior |

Božić kupnja dekoracije

Iako se kaže kako s božićnim pripremama ne treba početi prije 1.11. odnosno prije završetka "jesenskih dekoracija i blagdana" poput Halloweena i Svi Svetih, IKEA je već desetak dana spremna za Božić i nadolazeće blagdane. Šetnja IKEA dućanom otkriva kako je onaj poslijednji dio namijenjen sezonskim ukrasima već pripremljen, ovaj put kao božićni pop-up štand i kako su blagdanske dekoracije već došle.

No s obzirom na to kako vrijeme leti, Božić i Nova Godina su nam iza ugla, pa žašto ne bi nešto ranije nego inače uživali u svim dekoracijama. Ove godine smo to definitvno nakon svih nevolja i zaslužili jer poznato je kako su božićno blagdani "najljepše doba godine".   

Tako je IKEA opet preduhitrila sve i predstavila novu blagdansku kolekciju. Ono što se može razgledati u robnoj kući IKEA samo je dio cijelokupne ponude, a dostupna je već i online. Kolekcija pod nazivom VINTER 2020 nas poziva u idilično blagdansko raspoloženje svojim klasičnim crvenim, zelenim i zlatnim bojama i detaljima. Ipak ćemo većinu ovih blagdana provesti kod kuće, uz najuži krug obitelji, pa da nam dekoracije budu na nivou. 

S obzirom da je IKEA poznata po stvaranju određene atmosfere, od te ideje nisu odustali niti u ovoj kolekciji koja je prepuna lampica, svijeća i svijećnjaka, tu su obožavane zvijezde visilice u novom ruhu, razne kuglice i dekoracije, ali dodatci za pečenje kolača. 

Slika je to kojoj će težiti svi. Okupiti najmilije oko okićenog bora i oko stola, uz lijepo posuđe i fine zalogaje. Provesti zajedničko vrijeme uz šarmantno upakirane darove. I u istoj atmosferi dočekati i Novu, nadamo se puno bolju, 2021. godinu.

U nastavku i u našoj galeriji pogledajte kako je svoje domove stilizirala IKEA i inspirirajte se.