Poslužavnici koje možete sami napraviti

| Interior |

Akril je odavno stekao popularnost zahvaljujući svom raskošnom i modernom izgledu koji daje suvremeni osjećaj svakom prostoru, a sada samostalno možete napraviti vlastiti luksuzan poslužavnik. 

Ako vam se sviđa ova vrsta dekora i želite ukrasiti svoj prostor s akrilom, napraviti si poslužavnik ili možda pladanj za nakit ili ključeve, donosimo vam jednostavne DIY ideje.

Pretvorite uobičajeni akrilni pladanj u zanimljiv uz pomoć samoljepljivog ukrasnog papira. Za ovaj projekt trebat će vam svega nekoliko minuta, a dobit ćete lijep komad s kojim ćete se rado pohvaliti. U prodaji možete pronaći razne boje i motive samoljepljivih papira, tako da poslužavnik možete prilagoditi već postojećem unutarnjem uređenju ili iskoristiti ovaj projekt za unos boje u vaše dom.

Točna uputstva za izradu možete pronaći na earnesthomeco.com

Apstrakcije i akvarel su jedan od glavnih trendova u unutarnjem uređenu, a sada i vi možete unijeti ovaj stil u svoj dom na jednostavan i jeftin način. Običan akrilni poslužavnik ukrasite jarkim bojama te dajte svojoj kreativnosti da izađe na vidjelo.

Točna uputstva za izradu možete pronaći na forthemakers.com

Prozirnu akrilnu ploču možete pretvoriti u šik profinjeni pladanj. Kako? Pričvrstite zlatne ručke (također ih možete kupiti u bijeloj boji i prebojati) te obojite cijelu ploču s akrilnom bojom po želji. Osim za posluživanje, finalni proizvod bit će prekrasan ukras u vašem domu.

Točna uputstva za izradu možete pronaći na lovelyindeed.com