Stan u kojemu vam ne može biti dosadno

| Design |

Biro Lovisaro Architecture+Design iz São Paula stvorio je najzabavniji dvoetažni stan u Brazilu, a možda i na svijetu. Nalazi se u apartmanskom naselju Apartment Central Park Prime i posebno je dizajniran za mladu obitelj koja voli imati puno članova obitelji i prijatelja kod sebe kako bi se mogli zabavljati i opuštati. No velika je pažnja posvećena i mladome paru čija je spavaća soba svakako jedna od najljepših koje smo ikada vidjeli.

Glavna spavaća soba
Glavna spavaća soba

Izgled stana je veoma fleksibilan i odgovara suvremenim životnim potrebama vlasnika – na prvoj se etaži nalaze privatno kućno kino i 4 spavaće sobe, dok na katu iznad možemo pronaći otvoreni dnevni boravak s stolom za bilijar, kuhinju, roštilj u zatvorenom prostoru sa šankom i točionikom piva te bazen/jacuzzi. Svaki je funkcionalni prostor ispunjen bojom i presonaliziranom grafikom koje ovaj dom čine najzabavnijim domom na svijetu.

Mjesta za zabavu
Mjesta za zabavu

Svakako ono što treba izdvojiti u ovom stanu su bazen/jacuzzi iz kojeg možete gledati TV dok se opuštate, no ta se prostorija može pretvoriti i u spa centar je se bazen može natkriti tvrdim poklopcem. No prava prostorija iz snova je dječja soba, odnosno dio dječje sobe/igraonice čija visina stropa iznosi samo 1 metar i 60 centimetara, no u njoj se nalazi sve što je jednoj djevojčici potrebno za savršenu čajanku ili gledanje crtića.

Dio dječje sobe s visinom stropa od samo 1, 60 cm
Dio dječje sobe s visinom stropa od samo 1, 60 cm