Prva magnetska bilježnica na svijetu s prijenosnim stranicama

| Design |

S vanjske strane je The Rekonect Notebook izgleda kao sasvim obična bilježnica. No ako je bolje promotrimo, otkrit ćemo da umjesto klasično uvezenog hrbta ima magnetsku traku koja sve listove drži zajedno. Dizajneri interijera, arhitekti, književnici, novinari, crtači i kreativci općenito nikada nisu bili sretniji - sada napokon mogu svoje stranice u bilježnici sastaviti onako kako žele.

Iz kreativnog kalifornijskog tima Rekonect tvrde kako su ovaj notebook zamislili kao rješenje za izazove koje predstavlja kreativnost; kao "prvi dnevnik s prijenosnim magnetskim stranicama."

Rekonect Notebook

The Rekonect Notebook možete naručiti na poznatoj nam platformi Kickstarter, no sam proizvod stići će vam tek u proljeće. Dimenzije bilježnice iznose 8 puta 5.5 inča, korice su napravljene od umjetne kože te dolazi u kompletu sa 60 listova (120 stranica) koji mogu biti ispunjeni crtama, kockicama, točkicama ili mogu jednostavno biti prazni.

Svaka olovka s metalnim dijelovima može se zakvačiti na magnetski dio bilježnice, a svaka se stranica ove pametnog notebooka može koristiti i za printanje. Za što biste vi koristili ovaj magnetski dnevnik?

Rekonect Notebook