Zavirite u šaren Cavallijev lounge u Miamiju

| Design |

Zavirite u šaren Cavallijev lounge u Miamiju

Miamijev poznati Ocean Drive je pravo igralište za fashioniste i gurmane, i zaista pruža za svakoga ponešto. No ono što zadovoljava i ljubitelje mode i dobre hrane je svakako Cavallijev lounge bar i restoran, jednostavno nazvan "Cavalli Miami".

Nakon već legendarnog kluba u Milanu, ali i u Dubaiju, na South Beachu otvoren je lounge na dva kata sasvim uređen u Cavallijevom prepoznatljivom stilu. Osim divljih printeva i bajkovitih floralnih motiva, zidovi su ukrašeni i velikim fotografijama samog dizajnera. No osim zanimljiva interijera, Cavalli Miami ima još štošta za ponuditi; U prizemlju možete uživati u delicijama talijanske kuhinje pod palicom chefa Stefana Mazzija. S menija se svakako preporučuje njegov janjeći ossobuco, ravioli s račićima te rižoto od crnih tartufa, a nakon toga vas očekuje mnoštvo genijalnih slastica.

Nakon hrane, obavezno morate provjeriti lounge bar na katu. Jednako ekscentrično uređen poput restorana, ostavlja vas u ugodnoj atmosferi i mami privlačno kičastim Cavallijevim sitnicama.

Zavirite u šaren Cavallijev lounge u Miamiju
Cavalli Miami