Zavirite u romantičnu kuću glumice Naye Rivere

| Design |

Zavirite u romantičnu kuću glumice Naye Rivere

Glumica i pjevačica Naya Rivera, najpoznatija po svojoj ulozi drske Santane u seriji "Glee", ovih dana konstantno puni medijske stupce radi različitih negativnih razloga; iza kulisa se samo redaju drame koje sežu sve od prekida zaruka s reperom Big Seanom pa do svađe s kolegicom iz serije Leom Michelle. No ono što joj nitko ne može osporiti je činjenica da ima savršen dom u Los Angelesu za bježanje od svih poslovnih i privatnih problema.

Za lipanjski InStyle Rivera je otvorila vrata svoje trokatnice i prikazala sve čari svog utočišta koje između ostaloga ima i bazen, jacuzzi i elegantno uređenu kuhinju. Kuća je uređena u modernom miksu shabby chica i urbanih elemenata, a sve djeluje vrlo domaće, toplo i životno - ali s velikom dozom stila. Naya je sudjelovala u uređivanju kuće no glavni krivac je HGTV-jev dizajner Angelo Surmelis koji je prethodno uredio i njen dom na Beverly Hillsu, ali i domove njenih Glee kolegica Diane Agron i Lee Michelle.

Riverin romantičan dom Surmelis komentira kao miks starog i novog, ofucanog i vintage te muškog i ženskog, a detaljnije ga pogledajte u našoj galeriji.

Zavirite u romantičnu kuću glumice Naye Rivere
L.A. kuća Naye Rivere