Zavirite u najskuplji njujorški stan za iznajmljivanje

| Design |

Čak se i u Zagrebu možemo susresti s vrtoglavim cijenama mjesečnih najmova stanova , no za ovako nešto nikada nismo čuli – pola milijuna dolara za mjesečni najam ovoga stana u New Yorku rezervirano je samo za one čiju brojku na bankovnom računu ne znamo ni izgovoriti.  Business Insider nedavno je objavio detalje i nekoliko fotografija tog luksuznog stana koji se nalazi unutar njujorškog kultnog Pierre Hotela na Upper East Sideu u kojem su stalno prebivalište imali Elizabeth Taylor i Yves Saint-Laurent.

Pierre Hotel

Stan od 450 kvadratnih metara zauzima cijeli 49. kat hotela te nudi 6 spavaćih soba, 6 mramornih kupaonica, ogromne dnevne boravke i još mnogo toga. U cijenu svakako ulazi i pogled koji se pruža iz stana na Central Park – buditi se uz takav prizor sigurno nikoga ne ostavlja ravnodušnim. No što još ulazi u najam od 500 000 dolara?

Pierre Hotel

Luksuzni sadržaj poput usluge pospremanja dva puta dnevno, vlastiti batler dostupan 0-24, pristup Jaguaru i vlastitom vozaču kojeg nudi hotel te kompletna briga o kućnim ljubimcima. Iako blagovaonica postoji, uskoro se u hotelu otvara francuski restoran Perrine, stoga neće biti potrebe je uopće koristiti.

 Više fotografija pogledajte ovdje.

Pierre Hotel
Pierre Hotel