Zavirite u novo uređeni ALDUK showroom

| Design |

Posljednjih nekoliko mjeseci, centar Zagreba je postao bogatiji za još jedan izložbeno-prodajni prostor s potpisom hrvatskog dizajna. U Palmotićevoj 58, smjestio se ALDUK showroom u kojemu su izložene dvije ALDUK modne linije – „ready-to-wear“ koju čine haljine i večernje toalete uz suknje, majice i kapute te „bridal“ linija unikatnih vjenčanica izrađivanih po mjeri. Rezervacija vlastitog termina za posjet showroomu osigurava individualan pristup pri izboru haljine ili vjenčanice uz mogućnost izrade po mjeri. To su sve karakteristike prijateljskog i toplog odnosa kojemu dizajner posvećuje iznimno mnogo pažnje.

„Interijer showrooma prati estetiku mog rada i akcent stavlja na odjeću. Minimalistički kolorit je razbijen ukrasnim štukaturama te sivim, posebno izrađenim tabureima i živim biljkama. Bogata tekstura bijelih zastora izvrsna je kulisa pri izboru haljine ili vjenčanice, a posebno me raduje činjenica što je prostor zbir hrvatskog modnog i produkt dizajna. Naime, dobar dio namještaja proizvod je hrvatskih produkt dizajnera koje cijenim i podržavam na ovaj način“, izjavio je dizajner.

Retro chic kojim odiše stari građanski stan visokih stropova i dvokrilnih vrata naglašen je odnosom crnog i bijelog kolorita koji daje dozu modernosti i pročišćenosti. Srebreni detalji i bogate štukature na stropu daju poseban pečat interijeru kao i tri zidne plohe presvučene sa 110m2 bijelog bogato drapiranog dekora. Namještaj je u cijelosti izrađen prema zamislima samog dizajnera u Hrvatskoj, a kombiniran je s već poznatim proizvodima hrvatskih produkt dizajnera kao što su Shape i Carton light lampe te Polygon fotelja. 

Cijelom prostoru poseban pečat je dala i dizajnerica interijera Mirjana Mikulec sa svojim timom koji je sudjelovao u stvaranju i opremanju.