Zašto ne biste imali vrt u stanu?

| Design |

Vrt u stanu, Rim, Italija

Zašto ne biste svoj stan pretvorili u rajski vrt ili barem u njegove dijelove te tako sebi stvorili oazu mira i opuštanja. Nedostaje li vam ideja, možda će vam pomoći ovaj preidvan „vrtni“ stan koji je smješten u samom centru Rima, dizajniran od strane vrhunskog dizajnerskog studija Brain Factory – Architecture & Design.

Osim što lijepo izgleda unutar stana, vrt u domu može biti i veoma koristan. Poput ideje da posadite aromatične biljke koje će vam služiti u kulinarskom umjeću s kojim baratate ili pak uzgojem ukrasnog bilja koje vas opušta i s kojim se možete pohvaliti.

Vrt u stanu, Rim, Italija
Vrt u stanu, Rim, Italija

Središnji stup unutar stana dizajniran je pomoću redova trava i zanimljive rasvjete koja stvara spektakularni monolitni oblik. Kuhinja je također mjesto u kojem vlada zadovoljstvo osjetila, stoga tu možete pronaći začine poput bosiljka i čilija posađenih ispod prozora.

U kupaonici se nalazi travnati tepih ispred kade te biljka u kutu – učinit će vam se da ste zalutali u spa umjesto u svoju kupaonicu. Sličan dizajn primjenjen je i na drugu kupaonicu. Jedina razlika je što se unutra nalazi sušeni cvijet i grane umjesto žive biljke.

Vrt u stanu, Rim, Italija
Vrt u stanu, Rim, Italija