Novi najbolji restoran na svijetu nalazi se u Milanu!

| Design |

Milanski restoran

Zaputite li se u Milano nemojte propustiti priliku posjetiti ovaj izuzetno zanimljivi restoran i cocatail bar koji se nalazi u preuređenoj pilani iz 1929. godine. Carlo e Camilla in Segheria“, što u doslovnom prijevodu znači „Carlo i Camilla u pilani“, je restoran koji se nalazi u Milanu, a osnovao ga je poznati i priznati kuhar Carlo Cracco zajedno s vlasnicom i umjetničkom direktoricom Tanjom Solci. Postojeći karakter zgrade ostao je netkanut – zidovi su i dalje netakntui, napravljeni od opeke i i betonskih zidova koji su potpuno izloženi. No ono po čemu je sada poznat je nagrada poznatog časopisa Wallpaper koji ga je nagradio nagradom za najbolje dizajnirani restoran u 2015. godini.

Milanski restoran
Milanski restoran "Carlo e Camilla in Segheria"

Gledamo li na dizajnerski izgled restorana sve upućuje na to da je pravi primjer industrijalizma, no pronaći ćete luksuzne lustere koji ovom resotranu pridodaju na osjećaju glamura i intimnosti. Pronaći možete niz prostorija u kojima se nalaze stolovi za velike domjenke i proslove te oni mali za intimne objede.

Carlo Cracco i njegov tim reinterpretiraju tradicionalne talijanske recepte na veoma suvremen način. Uz to, spajaju talijansku kulturu i po izboru dekora i posuđa tako da budite sigurni da ovaj spoj tradicije i modernog neće razočarati. Kažu da je najbolje biti u restoranu kada predvečer dramatično svjetlo osvjetli prostor lijevanjem sjene na površine stolova  stvarajući očaravajući ugođaj. Mi im vjerujemo na riječ. Evo kako je restoran izgledao prije renoviranja.

"Carlo e Camilla in Segheria" prije renoviranja