Yike Bike - bicikl budućnosti

| Design |

Svi znamo koliko gradski život može biti stresan kada uzmemo u obzir gužve u prometu i svakodnevne obaveze. S Yike Bike-om nećete morati brinuti da li ćete stići negdje na vrijeme. Ovo izuzetno praktično prijevozno sredstvo može se sklopiti u samo 15 sekundi, i razvija brzinu od 23 km/h.

Osim što je izuzetno funkcionalan, Yike Bike jako lijepo izgleda. Koristeći najnovije tehnologije izrade i najkvalitetnije materijale, svaka komponenta nakon proizvodnje pojedinačno je testirana što garantira maksimalnu izdržljivost ovog neobičnog vozila. Napredni LED svjetlosni sistem je uvijek upaljen tako da vas ostali sudionici u prometu mogu u svakom trenutku vidjeti.

Velika prednost Yike bicikla je i ekonomičnost jer se puni na struju i to za manje od 0.01 dolar po kilometru. Također, ne morate se brinuti da li će ga netko ukrasti dok ste vi na poslu, jer kada se sklopi jako je malene veličine i možete ga nositi svuda sa sobom. Zahvaljujući ovom nevjerovatnom biciklu, vožnja gradom nikada nije bila zanimljivija!