Walter's Coffee Roastery - jedan od najboljih tematskih kafića na svijetu

| Design |

Poduzetnik Deniz Kosan stvorio je jedan od najboljih tematskih kafića na svijezu - Walter's Coffee Roastery. To je prvi svjetski super laboratorij za kavu, otvoren 29. ožujka 2015. godine u Modi, Kadikoy u Istanbulu. Ako niste fan Breaking Bada, možda i niste prepoznali temu (iako sumnjamo u to) iz omiljene televizijske serije samog vlasnika kafića koji apsolutno ništa prepustio slučaju. 

Deniz ima rođaka koji izgleda baš kao Walter White; ima naočale, ćelavu glavu, brkove i kozju bradicu. Nadimak mu je Heisenberg i upravo je on osmislio koncept samog kafića i Walterovu kavu.

Denis i njrgov bratić zajedno su shvatili da postoji nedostatak originalnosti u industriji hrane i pića, pa su osmislili i izgradili kafić na temelju kemijskog laboratorija. No ne koriste se službenim nazivom serije, logotipima, trgovačkim stvarima, ni brendom. Oni jednostavno imaju slične stvari koje svaki Breaking Bad fan obožava. Tako možete popiti kavu iz epruvete skuhanoj u staklenoj bučici i pojesti palačinku s Walterovim likom. Doista cool, za ne?