Unopiù donosi nezaboravno ljeto na otvorenom

| Design |

Udobno se smjestite u jednu od božanstvenih Unopiù ležaljki, zaboravite na sve probleme i prepustite se valu čistog užitka. Unopiù u vaš dom donosi dašak mondenih terasa i čarobnih mediteranskih plaža.

Svojim dizajnom Unopiù ostvaruje snove, čineći ih opipljivima i mogućima, a udobne ležaljke i sofe pozivaju na uživanje na otvorenom. Prepustite se ugodnom ljetnom danu, toplom povjetarcu i priuštite si tako dragocjene trenutke opuštanja.

Pokrenut sa strašću prema ljepoti življenja i vizionarskim načelima stvaranja namještaja za vanjske prostore Unopiù više od 30 godina s istom predanošću i elegancijom stvara jednostavan i suvremen namještaj izrazite funkcionalnosti, kvalitete i udobnosti. Ležaljke nastale tradicionalnom vještinom ručnog pletenja savršeno se prilagođavaju položaju tijela, a ekskluzivna kombinacija čvrstoće tikovine i mekoće jastuka donosi izuzetan dizajn u vaš dom. Sami ili u društvu, iskusite užitak svježeg ljetnog jutra ili romantične, tople večeri u vašem privatnom raju, rezerviranom za božanski užitak.

Unopiù

Unopiu, svjetski lider za proizvodnju visokokvalitetnog vanjskog namještaja s čak 38 prodajnih salona diljem svijeta – od Australije, Rusije, Velike Britanije, Slovenije. Tom se elitnom društvu od srpnja 2014. godine priključila i Hrvatska prvim prodajnim salonom u Zagrebu, na adresi Cebini 28, Buzin. Osnovan 1978. godine u Italiji, Unopiù je jedina tvrtka koja je u mogućnosti ponuditi izbor od preko 2.000 predmeta za uređenje vanjskih prostora i vrtova čija se struktura uvelike razlikuje po tipu, stilu i materijalu.

Unopiù