Učinite svoj stan većim uz pomoć ovog sklopivog kauča

| Design |

Dobrodošli u iznimno fleksibilan obiteljski stan u Moskvi s obiljem originalnih elemenata i zanimljivih rješenja koje nudi ovaj dizajn interijera!

Dizajnerski studio Ruetemple stvorio je Bagritsky, zanimljiv stan u Moskvi od 80 četvornih metara predviđenih za par i njihovo dvoje djece. Ovaj funkcionalan i lakonski interijer još uvijek nije lišen individualnosti i originalnosti, a glavni su se zahtjevi odnosili na područja dnevne i dječje sobe. Jedan od prvih originalnih elemenata dizajnerske sheme jest divovska crna kocka koja plijeni pozornost. Ova nekonvencionalna jedinica je zapravo služi kao ormar za kapute i cipele, kupaonica i hladnjak.

Dizajneri su tako zamislili fleksibilne prostore koji zadovoljavaju originalne zahtjeve vlasnika: "Odlučili smo osmisliti dnevni boravak koji se može organizirati na više načina, ovisno o raspoloženju i zanimanju, stoga nam je bio potreban mobilni namještaj. To uključuje 7 modula na kotačima: četiri fotelje, dva taburea i stolić za kavu. Oni se jednostavno mogu premjestiti i sastaviti u raznim kombinacijama: za obiteljsko gledanje filmova, stolne igre, druženje s gostima". U dječjoj sobi, igraonica dijeli prostor na dva dijela – na minijaturno žuto igralište koje uključuje razinu za penjanje te viseću, malu kuću s prozorima i na mjesto za spavanje. Ovaj je stan san svake mlade obitelji.