Učinite svoj dom neodoljivim pravim izborom neobičnih lustera i lampi!

| Design |

Svjetlo u domu većinom predstavlja problem, što zapravo ne čudi jer pravim (ili krivim) izborom lampe ili lustera može apsolutno promijeniti izgled i ambijent prostora. Pravi izbor rasvjetnog tijela može dom pretvoriti u umjetničku instalaciju s neodoljivom atmosferom u kojoj svatko želi živjeti, neovisno o namještaju koje se nalazi u njemu. Upravo smo zato pri odabiru lampi i lustera birali one koje svojim izvorom svjetlosti postaju umjetnička djela.

Često smo objavljivali galerije s ekstravagantnim lampama i ideje kako sami napraviti neobične lampe, no danas smo obnovili galeriju najzanimljivijih rasvjetnih tijela i i odlučili ju podijeliti s vama. Otkrili smo toliko neobičnih načina kako svjetlo pretvoriti u nešto što će vas, vaše ukućane i goste neprestano oduševljavati i veseliti. Znamo da možda postoje tisuće maštovitijih lampi od naših, no složit ćete se da nismo loše odabrali.

Naš apsolutni favorit je ova „Greenhouse“ lampa dizajnerice Kristyne Pojerove. Osim što služi kao rasvjetno tijelo, ona unutar sebe sadrži mali ekosustav. Čista petica iz ekologije!

Eko-luster
Eko-luster