The Loft - bar u Tkalči koji se ne zaobilazi

| Design |

The Loft

Prolazite li Tkalčom neovisno o kojem se dijelu dana radi, zaustavite se na broju 59 gdje se nalazi The Loft bar te popijte kavu, čaj, svježe iscijeđeni sok, rakiju, koktel i/ili novi Somersby. Možete baš tim redosljedom, no kako vam ne bismo baš naškodili, između soka i rakije, prigrizite nešto iz susjednog turskog restorana brze hrane Lokma, što u prijevodu znači "zalogaj". Lokma iz Istanbula zasigurno nije prosječni zagrebački kebab restoran, ali ćete se za to moratI uvjeriti sami.

No vratimo se mi našem novom omiljenom baru. The Loft je dvoetažni bar koji je zapravo odijeljen na način da se na gornjem katu piju kave i vode duboki razgovori, dok je doljnji kat posvećen zabavi i laganom opijanju. Naravno, kada govorimo o opijanju mislimo na atmosferu.

The Loft
The Loft

Tirkizna boja zidova u kombinaciji s bijelom i šarenim Ikeinim stolcima doista daju osjećaj doma ili the lofta i one kućne atmosfere gdje ležite zavaljeni u kauč gledajući televiziju. Ovdje možete u miru popiti što se naumili, pročavrljati s najboljom prijateljicom te se odmaknuti od gradske vreve koja svakome ponekad pređe preko glave. Ali ako imate namjeru s društvom provesti zabavnu večer uz nekoliko pića prije razuzdanog izlaska, doljnji će dio bara itekako dobro poslužiti sa svojim visokim stolcima i stolovima, zabavnim porukama, predimenzioniranim satom i osjećam da je vrijeme stalo, ali u onom pozitivnom smislu. Svakako se zaputite u The Loft!

The Loft
The Loft