The Living Cube riješava najveći problem malenih soba

| Design |

The Living Cube

Nebrojeno smo puta ponovili i istaknuli kako najveću borbu uvijek vodimo s nedostatkom prostora kojeg jednostavno ne možemo izmisliti, već mu se moramo prilagoditi. Jednako se tako malenoj spavaćoj sobi morao prilagoditi i dizajner Till Konneker koji je stvorio The Living Cube - kocku u i na kojoj se nalazi sav potreban namještaj za sobu uključujući krevet, ormari za obuću i odjeću, skladište, regal s knjigama te televizor.

U vanjskom dijelu The Living Cubea možete imati pohranjenu i zbirku svojih vinil ploča, a u ogromno skladište lako će pospremiti bicikl i ostale poveće predmete. No skladište možete pretvoriti i u ured ili pak tamnu komoru bavite li se fotografijom.

The Living Cube
The Living Cube

Ovaj je multifunkcionalan komad namještaja ručno izrađen i trenutno postoji samo kao projekt kojeg možete sami napraviti. Savršeno se uklopio u malenu spavaću sobu koja je ujedno postala i prostrana dnevna soba s kaučem i stolićem u kojoj se nalazi zaseban dio za spavanje. Visoki prozori omogućavaju mu ulazak prirodne svjetlosti, što znači daje The Living Cube idealan za suterenske stanove i sobe gdje se prozori nalaze na višim mjestima.

The Living Cube
The Living Cube