Vila koja vas zove da se opustite i odmorite

| Design |

The Headland Villa, Tajland

Smještena na Koh Samui na Tajlandu, Headland Villa prostire se preko dvije razine i pruža nevjerojatno očaravajući pogled na pet otoka i Ang Thong National Marine Park. Osim tropskog cvijeća koje okružuje samu vilu, nad bazenom čvrsto stoji banjan koji stvara savršenu sjenu za odmor. Suvremena vila nalazi se na osami na samome rtu i osim savršenog eksterijera i interijer ne zaostaje mnogo za njim.

Dvije spavaće sobe s dvjema pripadajućim kupaonicama i otvoreni plan kuhinje, blagovaonice i dnevne sobe čine čine savršeno je mjesto za medeni mjesec ili godišnji odmor za malenu obitelj. Uz to, ogroman vanjski bazen i tersasa koja je pretvorena u vanjski dnevni boravak nudi opuštajući ambijent u kombinaciji s aktivnim odmorom. 

The Headland Villa, Tajland
The Headland Villa, Tajland

Vila sadrži dva različita životna prostora svaki sa svojim funkcijama – prvi paviljon sadrži dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama, a drugi paviljon otvoreni spomenuti plan i polukat s dodatnom spavaćom sobom s dva odvojena kreveta ili jednim king size krevetom. Oba paviljona okružena su staklenim sklopivim vratima koja mogu tijekom dana pružati ugodan prirodni povjetarac, a plava i zelena s kojom ste okruženi katalizira stres i dokazano pomlađuje.

The Headland Villa, Tajland
The Headland Villa, Tajland