Suvremeni dom na brdima u Novom Zelandu

| Design |

Suvremen dom na brdima

Dokaz da kuća na brdu može izgledati luksuzno, i prije svega egzotično, pronašli smo na Novom Zelandu. Na 80 hektara u Riverheadu prostire se predivna kuća, okružena bazenima i vrtom. Objektu se prilazi po zasjenjenom puteljku iz kojega se ulazi u apstraktne vrtove i ide prema duplim kamenim bazenima.

Bazeni imaju azijsku vibru, a idealno su mjesto za opuštanje. Oni se nalaze na stražnjoj strani kuće koja je, moramo nadodati, puno impresivnija nego prednja. Preko bazena proteže se drvena paluba koja vodi do zen platforme s velikom Budinom glavom, mjesta zamišljenog za meditaciju.

Suvremen dom na brdima
Pronašli smo izvanredan suvremen dom u Novom Zelandu

Kuća se sastoji od mnogobrojnih spavaćih soba koje imaju svoje privatne kupaonice, formalne i neformalne blagovaonice, kuhinje s praktičnim otokom koji pruža pogled na bazen, kabane, vanjskog i unutrašnjeg dnevnog boravka te ureda. Jedan od interesantnijih je svakako vanjski dnevni boravak koji daje taj chillerski i opušten dojam cijelom imanju. Najlošije svakako izgledaju spavaće sobe koje nisu dovoljno luksuzne s obzirom na ostatak kuće.

Kuća ima predivan pogled na okolne šume i grmlja, kao i na rijeku koja se nalazi na jugu imanja. Kako saznajemo, kuća je na prodaju, a kako izgleda možete pogledati i na videu.

Suvremen dom na brdima