Stolica Serenada pisati će povijest dizajna

| Design |

Stolica "Serenada"

Barcelona stolica dizajnera Ludwiga Miesa van der Rohea i Liliy Reich osmišljena prije 84 godine stekla je svjetsku slavu i postala jedna od najpoznatijih stolica na svijetu, a sada još jedna stolica pretendira na ulazak u tu ligu.

Stolica "Serenada"
Stolica "Serenada"

Sigurni smo kako će predivna stolica dizajnera Ali Alavija pisati povijest dizajna. Jednostavna, čista, savršenih linija, elegantna i skupturalna, „Serenada“ stolica sve je što vam treba u vašem dnevnom boravku kako bi goste ostavili bez daha. Njena savršeno elegantna forma inspirirana je pozicijom u kojoj spava labud dok pluta na vodi, s glavom zabačenom između svojih krila.

Stolica "Serenada"
Stolica "Serenada"

Nježan, ali pomalo ekstravagantan izgled rezultat je materijala od kojeg je napravljena, naime prekrivena je kromom koji joj daje odsjaj poput ogledala pa reflektira sve boje i uzorke u svojoj okolini. Iako se ne bi uklopila u svako uređenje doma, svaki moderno opremljen stan sa puno bijele boje njen je idealan dom. Ako je ova stolica u stilu vašeg doma, možda je bolje da je nabavite sada jer će njena cijena zajedno s njenom popularnošću sigurno rasti.

Stolica "Serenada"
Stolica "Serenada"