Stan prilagođen željama i potrebama mladog poslovnog muškarca

| Design |

Ovo je definitivno stan koji će osvojiti svakog muškarca koji sanja o svojoj "gajbi" gdje može pratiti utakmice s društvom, igrati plejku, organizirati najbolje tulume, a kad stigne čak i efikasno nešto raditi i stvarati poslovne ideje. 

Ovaj zanimljiv i pravi muški stan nalazi se u Kaohsiungu na Tajvanu u vlasništvu 30-godišnjeg inženjera koji je želio stvoriti dom u industrijskom stilu s betonskim okruženjem kako bi se mogao opustiti nakon dugog dana zauzetog radom. Kombinirajući dizajn interijera s idejama koje su mu padale napamet tijekom putovanja, stvorio je niz multifunkcionalnih predmeta poput starog kovčega kojeg koristi kao spremište, ali i kao ukras u dnevnom boravku.

Kako bi imao više prostora, metalni je mini bar postao stol za blagovanje dok mu sklopiva staklena vrata koriste kako bi odvojio dnevni boravak od radne sobe te tako imao više prirodnog svjetla. Čelične šipke su primijenjene na police zbog same težine, a samom efikasnom dizajnu interijera doprinjeli su i ukrasi superjunaka poput Hulka i Captain Americe. Vrlo jedinstveno, zar ne?