Sjednite na svoju Vespu i u uredu

| Design |

Uredite svoj dom sa Vespa stolicom koji je idealan za svaki dom i ured - stolica koa motor

Vespa je definitivno kultni motor koji i dan danas svakodnevno stječe novu slavu. Vole je svi, mladi i oni malo stariji, a sa sjajem u očima sjećaju je se i oni najstariji. Talijani znaju reći da nisi  pravi Talijan ako ne voziš Vespu, a kad dođeš u Rim gotovo da nitko ni ne vozi ništa drugo. Može se reći da je danas Vespa čak i modni dodatak na gradskim ulicama jer voze je samo pravi šminkeri.

Stoga ne čude proizvodi inspirirani njome, prije par mjeseci pisali smo o stolnoj lampi za ljubitelje Vespe, a sada je još jedan, ovaj put malo konkretniji, komad namještaja dobio njen oblik ili barem dio karoserije. Radi se o pomalo vintage uredskoj stolici. Sigurni smo kako je većina vas pomislila kako bi super bilo imati ovu stolicu, no možda vas cijena od preko 16.000 kuna ipak malo ohladi.

Uredite svoj dom sa Vespa stolicom koji je idealan za svaki dom i ured - stolica koa motor
Vespa uredska stolica

Ono što moramo priznati da je vrlo kreativna, a za njen dizajn zaslužan je tim mladih umjetnika pod zajedničkim nazivom Bel & Bel. Ovaj umjetnički studio iz Barcelone stolice izrađuje od pravih, pokvarenih i disfunkcionalnih Vespa motora pa zato i ne treba čuditi njihova cijena.

Ako već nemate budžet za pravu Vespu ili se bojite  voziti po ludim hrvatskim ulicama, ova stolica na kotače sigurno će vam poslužiti. Čak možete dati koji krug kolegama na poslu. Iako namijenjena za urede, ova stolica je vrhunski dizajnerski komad koji će podići svaku prostoriju u kući tako da ako uređujete svoj doma slobodno razmislite o ovoj maštovitoj investiciji.