Savršeno organiziran jednosoban stan

| Design |

Ovaj perfektno organiziran jednosoban stan u centru Göteborga nalazi se u blizini svega što vam je potrebno pa tu osobinu oponaša i unutar dizajna interijera. Kada bismo morali sažeti opis u tri riječi, one bi bile: funkcionalnost, originalnost i stilska determiniranost.

Smješten u najprivlačnijem dijelu Göteborga pod nazivom Kungshöjd, do stana vas vodi mirna ulica zbog koje ćete teško moći povjerovati da se nalazi u samome srcu grada. Čim zakoračite u stan pozdravit će vas popločani podovi i dekorativne letvice koje izgledaju kao da su iz prošloga stoljeća. Veliki hodnik s puno prostora za pohranu skriven iza četiri bijela elementa, omogućuje vam da zavirite u prekrasnu i glavnu prostoriju ovoga stana. Svijetao i prostran otvoreni plan s dnevnom, radnom i spavaćom sobom, kuhinjom i blagovaonicom čini ovaj stan mjestom iz kojeg ne biste često izlazili. Osim na balkon.

Svaki pedalj prostora ima svoju funkciju, stoga vam se ovaj jednosoban stan od 40 kvadratnih metara čini većim nego što doista jest. Velika blagovaonica koja može ugostiti čak 8 gostiju, veliki kauč, poprilično veliki balkon s terasom i prostor za spavanje samo su neki od primjera zašto ovaj stan ne možemo nazvati malenim. Diskretna vintage kuhinja s crvenim hladnjakom i bijelim elementima savršeno nadopunjuju susjedne elemente kao što su bijeli zidovi i drveni pod.

Balkon je okružen elegantnom ogradom od kovanog željeza te se na njega lako mogao postaviti stol, stolice pa čak i ležaljke. Mi smo se zaljubili,a vi?